Το Κρεοπωλείο Τσίρκα έχει την ανάγκη να προτείνει στον καταναλωτή και πελάτη του το σωστό κομμάτι[...]
Οι καταναλωτές έχουν τη λανθασμένη εντύπωση ότι το μοσχαρίσιο κρέας έχει αυξημένα λιπαρά. Σας διαβεβαιώνουμε[...]
– Λαιμός ή τράχηλος, που ως οστέινη βάση έχει τους αυχενικούς σπονδύλους και προκύπτει με τομή που γίνεται[...]
Το κρέας για να αποδώσει πλήρως τόσο τις θρεπτικές όσο και τις οργανοληπτικές του ιδιότητες[...]
Ήδη απ’ το σφαγείο το μοσχάρι τεμαχίζεται στα δύο με μια κάθετη προς τη σπονδυλική[...]
Ο εξοπλισμός και οι άλλες μονάδες του εργοστασίου πρέπει να διατηρούνται σε καθαρή και λειτουργική[...]
1. Τεμάχια που πρόκειται να τηγανισθούν σε λάδι μετά το πλύσιμό τους πρέπει να τα[...]
Η επιλογή. Έχει τη δική του «προσωπικότητα» και κάποιες συγκεκριμένες ως προς τον τρόπο μαγειρέματος[...]