Skip to content
Αφοί ΤσίρκαΑφοί Τσίρκα
  • Αρχικη
  • Εταιρεια
  • Προϊοντα
  • Συνταγες
  • Συμβουλες
  • Επικοινωνια
    • Διεύθυνση
    • Email
    • 08:00 - 17:00
    • 2294093553
    • Διεύθυνση
    • Email
    • 08:00 - 17:00
    • 2294093553
Κρέας και τρόποι μαγειρέματος

Το Κρεοπωλείο Τσίρκα έχει την ανάγκη να προτείνει στον καταναλωτή και πελάτη του το σωστό κομμάτι[...]


Μοσχαρίσιο Κρέας: υψηλή διατροφική αξία με χαμηλά λιπαρά

Οι καταναλωτές έχουν τη λανθασμένη εντύπωση ότι το μοσχαρίσιο κρέας έχει αυξημένα λιπαρά. Σας διαβεβαιώνουμε[...]


Πώς κόβεται το χοιρινό

– Λαιμός ή τράχηλος, που ως οστέινη βάση έχει τους αυχενικούς σπονδύλους και προκύπτει με τομή που γίνεται[...]


Μαγειρεύοντας το κρέας

Το κρέας για να αποδώσει πλήρως τόσο τις θρεπτικές όσο και τις οργανοληπτικές του ιδιότητες[...]


Πώς κόβεται το μοσχάρι

Ήδη απ’ το σφαγείο το μοσχάρι τεμαχίζεται στα δύο με μια κάθετη προς τη σπονδυλική[...]


Προληπτική συντήρηση

Ο εξοπλισμός και οι άλλες μονάδες του εργοστασίου πρέπει να διατηρούνται σε καθαρή και λειτουργική[...]


Προετοιμασία κρέατος που πρόκειται να μαγειρευτεί

1. Τεμάχια που πρόκειται να τηγανισθούν σε λάδι μετά το πλύσιμό τους πρέπει να τα[...]


Σωστή επιλογή και συντήρηση

Η επιλογή. Έχει τη δική του «προσωπικότητα» και κάποιες συγκεκριμένες ως προς τον τρόπο μαγειρέματος[...]


Copyright 2023 © UX Themes
  • Αρχικη
  • Εταιρεια
  • Προϊοντα
  • Συνταγες
  • Συμβουλες
  • Επικοινωνια
  • WooCommerce not Found
  • Newsletter