Προϊόντα

– Χοιρινά ολόκληρα με κόκαλο
– Καρέ
– Μπικίνι
– Χοιρίδια
– Σπάλα με κόκαλο & χωρίς κόκαλο
– Μπριζόλες με κόκαλο & χωρίς κόκαλο
– Παντσέτες με κόκαλο & χωρίς κόκαλο 
– Παντσέτες τετράγωνες για μπέικον
– Mπούτια με κόκαλο & χωρίς κόκαλο 
– Ψαρονέφρι
– Κότσια με κόκαλο και με δέρμα
– Κορτεζίνες από παντσέτα 
– Κορτεζίνες από μπριζόλα (spare ribs)
– Ρολά-Σνίτσελ
– Σουβλάκια-Γύροι-Κιμάς
– Λαρδί
– Δέρμα
– Μπόλιες
– Πόδια
– Στομάχια
– Συκώτια

– Μοσχάρια ολόκληρα με κόκαλο
– Μοσχάρια εμπρόσθια & οπίσθια 
– Ελιά με οστό & χωρίς οστό vacuum
– Σπάλα με οστό & χωρίς οστό vacuum 
– Λάπες στήθη
– Κόντρα με οστό & χωρίς οστό
– Τι-Μπον
– Φιλέτα
– Νουά

– Rib eye steaks
– Piranha steaks
– Μπούτια με οστό & χωρίς οστό vacuum
– Ποντίκια σπέσιαλ για κιμά
– Οσομπούκο 
– Μπάλες για κιμά
– Κιμάς
– Τρίμμινγκς
– Λίπος 
– Γλώσσες
– Πατσά πόδια
– Ουρές με κόκαλο
– Μάγουλα
– Μπριζόλες κομμένες
– Οστά

– Αρνιά Γάλακτος
– Κατσίκια Γάλακτος
– Γίδες-Πρόβατα
– Χεράκια
– Καρέ
– Μπούτια
– Λίπος Αρνίσιο
– Συκωταριές-Έντερα-Γλυκάδια-Μπόλιες
– Κεφαλάκια

Τα είδη του κιμά 
Στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε πολλά είδη κιμά, μοσχαρίσιο, χοιρινό, αρνίσιο κλπ. Στην ουσία, μάλιστα, οποιοδήποτε κρέας μπορεί να γίνει κιμάς, αρκεί να καθαριστεί και να ξεκοκαλιστεί. Ωστόσο, σχεδόν πάντα, ο κλασικός είναι ο μοσχαρίσιος και ακολουθούν τα υπόλοιπα είδη.

Μοσχαρίσιος 
Ποιο κομμάτι; Κατάλληλα κομμάτια για κιμά είναι το καπάκι και η λάπα, αλλά και η σπάλα και η ελιά, αν έχουν καθαριστεί καλά. Για κιμά με μέτριο λίπος μπορείτε να επιλέξετε κιλότο ή στρογγυλό, ενώ για άπαχο κιμά ζητήστε τρανς, ουρά ή νουά. 
Πόσες φορές άλεσμα; Το πόσες φορές θα αλεστεί ο κιμάς εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας, αλλά και από το κόσκινο (λεπτό ή χοντρό) που έχει η μηχανή κοπής. Πάντως, καλό είναι ο κιμάς από βοδινό να αλέθεται 2 φορές. 
Ενέργεια: 218 θερμίδες/100 γρ.

Χοιρινός 
Ποιο κομμάτι; Κατάλληλα για κιμά είναι το στρογγυλό και το κιλότο, που έχουν ψαχνό και μέτρια περιεκτικότητα σε λίπος. Καλή επιλογή θεωρείται και η σπάλα, που είναι μαλακιά και τρυφερή, ενώ ο λαιμός, για να δώσει καλό κιμά, πρέπει να καθαριστεί καλά, γιατί είναι πολύ λιπαρός. 
Πόσες φορές άλεσμα; Δεν χρειάζεται να περαστεί πάνω από μία φορά, γιατί διαφορετικά σπάνε πολύ οι ίνες του και γίνεται λασπώδης. 
Ενέργεια: 208 θερμίδες/100 γρ. 

Αρνίσιος 
Ποιο κομμάτι; Επιλέξτε μπούτι, αλλά ζητήστε από τον κρεοπώλη να αφαιρέσει το εξωτερικό λίπος και να το ξεκοκαλίσει πριν το αλέσει. Αν επιλέξετε σπάλα, φροντίστε να καθαριστεί καλά πριν το άλεσμα. 
Πόσες φορές άλεσμα; Προτιμήστε να περαστεί 2 φορές από τη μηχανή. 
Ενέργεια: 221 θερμίδες/100 γρ.

Πρόβειος 
Από ζώο μεγαλύτερο από 1-2 ετών. 
Ποιο κομμάτι; Επιλέξτε και σε αυτή την περίπτωση μπούτι ή σπάλα, αλλά ζητήστε από τον κρεοπώλη να αφαιρέσει το εξωτερικό λίπος ή να καθαρίσει καλά το κομμάτι πριν το αλέσει. 
Πόσες φορές άλεσμα; Χρειάζεται να περαστεί από τη μηχανή αλέσματος 2 φορές. 
Ενέργεια: 219 θερμίδες/100 γρ.

Το κατεψυγμένο ψάρι εν γένει, είναι εφάμιλλο του νωπού σε θρεπτική αξία και γεύση, με την προϋπόθεση ότι έχει καταψυχθεί άμεσα και σωστά και δεν έχει αποψυχθεί καθόλου στα ενδιάμεσα στάδια της διακίνησης του μέχρι να φτάσει στον καταναλωτή. Με άλλα λόγια, να έχει διατηρηθεί απόλυτα η αλυσίδα ψύξης. Τα αλιεύματα, καθαρίζονται και καταψύχονται ατόφια μετά την αλίευση, στους – 40° / 50° C διατηρώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά τους.

  • Χταπόδια
  • Καλαμαράκια
  • Σουπιές
  • Γαρίδες
  • Μύδια
  • Πέρκα φιλέτο
  • Γλασκος
  • Φαγκρί
  • Τσιπούρες
  • Σφυρίδες
  • Κοκκινοψαρο α/κ
  • Κοκκινοψαρο με κεφάλι
  • Βακαλάο α/κ
  • Βακαλάο ξαρμυρισμένος
  • Σφυρίδα φέτα
  • Βασιλικά καβούρια
  • Λουκάνικα χοιρινά
  • Λουκάνικα με πράσο
  • Λουκάνικα με πορτοκάλι
  • Λουκάνικα πικάντικα
  • Λουκάνικο μοσχάρι
  • Μπιφτέκια μοσχάρι
  • Μπιφτέκια κοτόπουλο
  • Μπιφτέκια πρόβατο
  • Γύρος χοιρινό
  • Γύρος κοτόπουλο
  • Μπριζολάκι χοιρινό μαριναρισμένο
  • Μπριζολάκι κοτόπουλο μαριναρισμένο
  • Κοντοσουβλι χοιρινό
  • Τηγάνια χοιρινή
  • Ρολό χοιρινό γεμιστό
  • Ρολό κοτόπουλο γεμιστό
  • Σνίτσελ πάνε κοτόπουλο
  • Χοιρομέρι γεμιστό
  • Μπριζολάκι χοιρινό μαριναρισμένο
  • Κορώνα χιτίνη
  • Γαλόπουλα γεμιστή ρολό
  • Κρέας στη λαδόκολλα ‘γιουρμασι
  • Αρνιά σούβλας κοκορέτσια κεμπάπ
  • Κοτόπουλο στήθος φιλέτο
  • Κοτόπουλο στήθος με κόκαλο
  • Μπούτι κοτόπουλο
  • Μπούτι φιλέτο κοτόπουλο
  • Φτερούγες
  • Κοπανάκι
  • Κοτόπουλα βιολογικά
  • Κοκόρια ελεύθερης βοσκής
  • Γαλόπουλα γεωργικής σχολής Θεσσαλονίκης
  • Γαλοπούλες ολόκληρες γαλόπουλα φιλέτο στήθος και μπούτι