Η παραδοσιακή κτηνοτροφική σαρακατσάνικη οικογένεια ξεκίνησε πριν 130 χρόνια περίπου από τα Πράματα Ιωαννίνων για να καταλήξει στα βορειανατολικά προάστια των Αθηνών και να δημιουργήσει το μέλλον της .
Η κρεοπωλική ιστορία της οικογένειας ΑΦΟΙ ΤΣΙΡΚΑ ξεκινάει από τον πατέρα, ο οποίος από τα δέκα του χρόνια δούλευε. Δούλεψαν σκληρά για να φτάσουν στην 4η γενιά σήμερα, έχοντας ένα αιώνα δραστηριότητας κρεοπωλών πίσω τους, καθώς η παράδοση περνά από παππού σε εγγονό και από πατέρα σε γιο.
Ο Κώστας και ο Γιώργος τεχνίτες πλέον κρεοπώλες, είναι κάτοχοι πτυχίων και με πάρα πολλά σεμινάρια στο χώρο της υγιεινής και ποιότητας του κρέατος.

Κάθε κομμάτι κρέας δίνει διαφορετικό φαγητό και τις ειδικές θρεπτικές αξίες και πρωτεΐνες“, τονίζουν τα αδέλφια Κώστας και Γιώργος οι ψυχές του κρεοπωλείου “ΑΦΟΙ ΤΣΙΡΚΑ“.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία ντόπιων κρεάτων και αυτό που μας ξεχωρίζει είναι ότι προσφέρουμε εδώ και 45 χρόνια τις σπεσιαλιτέ μας γνωστές πλέον σε όλη την Ελλάδα.
Η τέχνη του κρέατος απαιτεί εκτός από την γνώση και σχολαστικότατη τήρηση των μέτρων υγιεινής που είναι το βασικό κριτήριο απέναντι στους πελάτες μας. Σε ότι αφορά την εξυπηρέτηση των πελατών μας κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά.

Για να μπορέσει να γνωρίσει ο καταναλωτής την μεγάλη ποικιλία στα κρέατα και τις σπεσιαλιτέ μας.

Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου ποιότητα, ενώ ταυτόχρονα διατηρούμε παραδοσιακές γεύσεις και αξίες στην παραγωγή μας και στα προϊόντα που προσφέρουμε.

Επιλέγουμε τις κτηνοτροφικές μονάδες με τις οποίες συνεργαζόμαστε με αυστηρά κριτήρια ώστε να προσφέρουμε στον καταναλωτή άριστη ποιότητα Διατηρούμε των έλεγχο των πρώτων υλών από την παραγωγή μέχρι και τη διαδικασία παρασκευής τους, έτσι ώστε όλα τα στάδια να είναι εναρμονισμένα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα του Κρέατος και διατηρούμε με τη σειρά μας ενημερωμένους και τους καταναλωτές. Για όλες τις απορίες σας αλλά και τις ειδικές ακόμη διαιτητικές απαιτήσεις είμαστε πρόθυμοι να σας δώσουμε τις λύσεις που εσείς ζητάτε.