Μοσχάρι ρολό

Σχίζουμε την σπάλα ώστε να γίνει ένα μακρύ κομμάτι, την αλατοπιερώνουμε, την αλείφουμε με το βούτυρο και την πασπαλίζουμε με το τυρί και το σκόρδο.
Τυλίγουμε το κρέας μας σφιχτά σε ρολό, το περιχύνουμε με τον χυμό λεμονιού, το δένουμε, το τυλίγουμε στη λαδόκολλα και το δένουμε ξανά.
Το βάζουμε σε ένα λαδωμένο ταψί και το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 2 -2 1/2 ώρες περίπου.
Όταν κρυώσει το ξετυλίγουμε από τη λαδόκολλα και το κόβουμε σε φέτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *